آموزش electronic workbench جلسه دوم

برای آوردن کلید فشاری یا می توانی راه قبل را برویم یا بر روی همین کلید دو  بار  کلیک  می کنیم بر روی دکمه ی  replace  کلیک کرده بر روی pb-dpst کلیک می کنیم که با کلیک  کردن بر روی سیم های اطراف آن آنها را پاک کرده و به صورت شکل زیر قرار می دهیم.

  

مدار 2

 

 ما در این قسمت می خواهیم با استفاده از این قطعات  یک مدار کاربردی  بسازیم  ابتدا  یک  مدار تک پل برای آوردن یک  منبع ac  باید  از  قسمت  source=component=ac-power استفاده کرده  از قسمت  indicator یک  virtual lamp  برای  آوردن  کلید  از  قسمت basic و گزینه ی switch  =spst استفاده کرده و با فشار دادن ctrl+r یعنی چرخاندن  در صفحه قرار  می دهیم (در اینجا مختصری از قرار دادن قطعه در صفحه را  شرح می دهم  که  با  گرفتن  alt+xقطعه به  صورت  افقی  در  صفحه  معکوس  می شود  و  با  alt +y قطعه  به  صورت  عمودی  معکوس می شود)ما برای آوردن  FUSE از  BASIC =RATED VIRTUAL =FUSE یا  از طرق SEARCH  پنجره  FUSE  را نوشته و OK می کنیم و به شکل زیر مدار  را  وصل  می کنیم  برای  تغییر  رنگ  سیم  بر  روی  سیم  راست  کلیک  کرده و  CHANGE COLOR  را انتخاب  می کنیم  و مشخصات قطعات ولتاژ و توان لامپ=220و100میباشد ولتاژRMS   و  FREQUENCY 220 و50  آمپر فیوز نیم آمپر .

 

 مدار 3

 

اما در مدار دو پل  می توان از کلید هایی که تقریبا به  شکل  واقعی  است  استفاده  کرد به صورت زیر با کلیک بر روی کلید  دابل کلیک و زدن REPLACE  قطعه ی DSWPK_2 را انتخاب می کنیم در این مدار برای اینکه دو لامپ در مدار  قرار  می گیرد  باید فیوز را یک  آمپر  قرار  دارد  در  غیر  این  صورت FUSE  خواهد سوخت .

ما در اینجا مدار سالم و مدار با فیوز خراب را نشان می دهیم .

نکته: برای قرار دادن نقطه ی اتصال در مدار با استفاده از کلید های CTRL+J .

مدار4
 

  

مدار 5

مدار سالم

 مدار 6

ادامه مطلب ...

آموزش electronic workbench

ما برای یاد گرفتن این برنامه ابتدا یک توضیح مختصری را می دهیم بعد درحین ساختن پروژه ها به جزئیات نیز اشاره خواهیم کرد .

صفحه work bench دارای نوار عنوان منو و ابزار و در  قسمت  راست وسایل شبیه سازی و قسمت نقطه چین سفید فضای کاری است ما از ابزار های برنامه شروع می کنیم در نوارابزاراولین قسمت  منابع می باشد بازدن شکل باطری یک پنجره باز می شودکه در این قسمت شش گزینه وجوددارد.

در قسمت power-source  منابع اصلی ما وجود دارد.

اگر بخواهیم همین پنجره را توضیح دهیم دارای پنج قسمت می باشد از بالا سمت چپ Database و masterdatabase  مربوط به قطعات پیش فرض و user database مربوط به قطعه ی ساخته شد. توسط کاربر میباشد.

قسمت دوم group انواع گروهها به طور مثال منابع و مقاومت ها دیود ها و....

در قسمت  family شاخه های گروهها قرار دارد.

در قسمت  componnent قطعه ی مورد نظر قرار دارد .

در قسمت  symbol  شکل قطعه ی مورد نظر وجود دارد. 

ادامه مطلب ...